- Bilo mi je dosadno, objasnio je novinarki mladić iz Kanade na pitanje kako je do svog automobila odlučio doći kroz - tunel u snijegu. Za pothvat mu je trebalo 6 sati


U samo dva dana koliko je trajalo olujno vrijeme u Summersideu, u tom je gradu napadalo gotovo tri metra snijega. Zbog toga je u blokadi cijeli grad, a stanovnici su praktički zarobljeni u svojim kućama.

Jednom je pak mladiću bilo toliko dosadno da je pod snijegom odlučio potražiti vlastiti automobil. Marcel Landry u ruke je uzeo lopatu i šest i pol sati kasnije iskopao je pravi tunel i našao automobil, piše CBCNews koji je o zanimljivom pothvatu snimio i prilog.

Tako se, kaže, poprilično zabavio, a sada planira od snijega osloboditi cijeli auto, a onda ga možda čak i izvesti van iz hrpe snijega i uparkirati u garažu.

S obzirom da prema nekim najavama i nas u Hrvatskoj očekuje još snijega, evo vam ideja ukoliko snijeg napada baš ovako obilno.


Izvor










Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: