I dok je u nekim zemljama u razvoju otmica stvar svakodnevice koje se pribojavaju, bogati Amerikanci od sada si mogu priuštiti svoju privatnu, sigurnu otmicu kako bi se malo zabavili.



Razlike između zemalja u razvoju i onih koje žive u obilju sve su veće, a jedna od apsurdnijih je i nova usluga pod nazivom Extreme Kidnapping koja pruža nekoliko paketa usluga otmice.

Cijene se kreću od 500 do 1.500 dolara, a najelitniji paketi, osim same otmice, priužaju cjelodnevno iskustvo, zajedno s vezivanjem i mučenjem.



Pokretač ove usluge je Amerikanac Adam Thick iz Detroita kojeg je inspirirao triler Igra u kojoj glavni lik, bogataš, prolazi kroz nešto slično. Avanturisti željni nesvakidašnje zabave(?) već su se odazvali i imaju same pohvale za uslugu.

Ipak, policija je zabrinuta jer unatoč tome što se ne radi o ničem ilegalnom i klijenti nisu izloženi pravoj opasnosti i uvijek mogu prekinuti otmicu, već su imali prijavu otmice koja se nakon sati i sati istrage pokazala lažnom.









Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: