Većina ljudi ne bi mogla podnijeti ni pomisao da u hlače stave neku živu životinju, a kamoli dvije. No, u Richmondu u Virdžiniji to je postao nacionalni sport.

 http://image.dnevnik.hr/media/images/644x322/Jan2012/60557492.jpg

Ovo natjecanje se od 2003. održava svake godine. To je test izdržljivosti ili sposobnost 'da vam grizu i grebu genitalije a vas nije briga'. Natjecatelji naime, moraju staviti dvije odrasle lasice u hlače koje su čvrsto zavezane oko gležnjeva i zategnute remenom oko struka kako životinje ne bi mogle pobjeći van.

Natjecatelji potom stanu ispred sudaca i trpe ugrize i grebanje zatočenih lasica. Pravilo je i da natjedcatelji ne smiju biti pijani, a lasice ne smiju biti drogirane. Također, lasice moraju imati apsolutno sve zdrave zube. Onaj koji najduže ostane stajati je pobjednik.

Čini vam se grozno? Dodajmo onda i to da natjecatelji, koji su isključivo muški, ne smiju nositi donje rublje kako bi lasice nesmetano mogle prolaziti iz jedne nogavice u drugu. No, utješno je to što većina natjecatelja lasice opisuje kao bezopasne životinje koje vole zabavu i koje ne grizu. Većina ih se tako izvuče samo s ogrebotinama.









261857_1111_vampire_BR_300x250
Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: