Susan Sykes proslavile su njene nevjerojatno velike grudi pomoću kojih je ušla u Guinnesovu knjigu rekorda, ali i stekla veliko bogatstvo na kojem joj zavide mnogi


Još u tinejdžerskoj dobi Susan Sykes (53) imala je iznadprosječno velike grudi zbog kojih je već tada dobila nadimak 'Busty Heart'. Kasnije je pod tim imenom ostvarila stripersku karijeru i to je zapravo bio samo početak. Postepeno je počela povećavati grudi i na kraju stigla do vrtoglave veličine '46H'.


Svaka njena dojka u sebi ima oko dvije tisuće kubičnih centimetara silikona tj. oko dvije litre. Kada je u jednom baru slučajno na šanku grudima uništila limenku piva, shvatila je da bi možda na taj način mogla i zarađivati.


Na taj je način ušla i u Guinnesovu knjigu rekorda. U samo jednoj minuti uspjela je uništiti 34 limenke piva. To joj je donijelo priliku da se pojavljuje u brojnim reality showovima, a imala je i manju ulogu u filmu 'The Dictator' Sache Barona Cohena.


Do danas je svojim grudima uništavala sve od cigli i bejzbolskih palica do keramičkih pločica i lubenica.


Iako je prošla 50-u, Susan se i dalje povremeno bavi striptizom, ali sada u vlastitom striperskom klubu. Ogromnim je pak grudima kroz nekoliko proteklih desetljeća zaradila dovoljno novca da ima kuću na jednom od planinskih vrhova u SAD-u, ali i svoj privatni otok.















Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: