Radi se o mački koja ima 9 kilograma te je dugačka gotovo 1 metar, a spašena je i udomljena prošle godine • Ne slaže se dobro s ostalim mačkama, ali se obožava maziti s vlasnicima


ONA je stvarna.

Njezino ime je Pickles, a zbog svoje veličine dobila je nadimak Catasaurus Rex. Radi se o mački koja ima 9 kilograma te je dugačka gotovo 1 metar, a spašena je i udomljena prošle godine. Zna se da u sebi nosi gene Maine Coona, jedne od najvećih vrsta te da je već bila udomljena u Kanadi, ali je vraćena u Boston, zbog neslaganja s ostalim mačkama.

Mačka je tražeći sretni dom završila online, a zbog svoje veličine ubrzo je postala internetska senzacija. Udomio ju je jedan mladi par, koji nije baš očekivao da će se u nju zaljubiti na prvi pogled. "On je danas nezamjenjiv član obitelji. On nam je kao sin i obožavamo ga", otkrili su.

Priznali su i kako je podizanje njihovog ljubimca, koji je veći od nekih pasa, pravi mali trening te kako je on prilično nespretan te da često upada u razne nevolje. "Jako je teško ljutiti se na njega, jer on misli da je malo mače i dalje pa se nezgode događaju."

Pickles se ne voli igrati s drugim mačkama, ali zato obožava maženje s vlasnicom, a pritom zauzme pola kauča, na koji inače komotno stanu tri osobe. I kao što ste i mogli pogoditi, on ima veliki apetit. "Kad je u pitanju hrana, on je poput psa. Samo će doći do vas, sjesti i buljiti, sve dok ne nestane posljednji zalogaj s tanjura. No, to nam ne smeta. On je najbolji ljubimac kojeg smo mogli poželjeti."

Inače, za njegovo udomljavanje biralo se između 50 potencijalnih vlasnika, a mladi par Andre i Emily na kraju su se pokazali kao najbolji izbor.


Izvor: Index.hr










Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: