Dječak magnet iz Koprivnice u Hrvatskoj zvijezda je prve epizode Discovery Channel serijala "Čovjek protiv natprirodnog".


Ivan Stoiljković iz Koprivnice, u Hrvatskoj i svijetu poznat je pod na­dimkom "dječak magnet". Svjetski mediji pisali su o Ivanovim sposobnostima, a bilo je i onih koji su cijelu priču nazivali trikom.

Dječak je zaintrigirao poznatog engleskog glumca i komičara Sajmona Farnabija, koji je krenuo da snima svoj dnevnik po svijetu u potrazi za pojedincima koji imaju nadljudske moći.


Za serijal "Čovjek protiv natprirodnog" Sajmon je svoje putovanje i potragu za ljudima s posebnim moćima započeo u Hrvatskoj. Krenuo je da istraži dokaze o ljudima - magnetima.

U Koprivnici je radio reportažu o desetogodišnjem dječa­ku Ivanu, koji svoje mještane svakodnevno zabavlja "lijepljenjem" predmeta na svoje tijelo.











Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: