Za 30.000 dolara audiofili sada u glazbi mogu uživati i u zagrobnom životu, u jednom od specijalnih lijesova poznatih kao CataCombo Sound System



Švedska kompanija Pause Ljud & Bild uvela je neobičnu ponudu koja uključuje lijesove s ugrađenim zvučnicima i otvorenim Spotify računom, javlja Fox NY.

Za 30.000 dolara audiofili sada u glazbi mogu uživati i u zagrobnom životu, u jednom od specijalnih lijesova poznatih kao CataCombo Sound System koji uključuje dva zvučnika i subwoofer.

Prijatelji i rodbina preminulog koristeći Spotify mogu sami odabrati pjesme koje će u lijesu svirati putem zvučnika i bežične 4G internet veze ugrađene u nadgrobni spomenik.

Fredrik Hjemquist, izvršni direktor tvrtke, izjavio je kako će on biti pokopan u jednom od takvih lijesova te će omogućiti svima da odaberu pjesme na njegovoj playlisti pod nazivom 'Pause 4-ever'.

Za sada se na njoj već nalaze hitovi "Dancing on my own" pjevačice Robin i "I'll sleep when I'm dead".



CataCombo Sound System





Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: