Djevojka po imenu Caitlin Heller prije dva dana na YouTubeu je objavila video u kojem twerka, a on je dosad već prikupio gotovo 200.000 pogleda, što je prilična količina s obzirom na preplavljenost interneta videima u kojima zgodne cure izvode popularni ples mahanja guzom, prenos Index.hr.



Ali, ono čime se ona uspjela izdvojiti nije bilo nimalo ugodno za nju. Naime, u trenutku kad je bila prislonjena na vrata, njena je cimerica ušla u prostoriju zbog čega je Caitlin leđima pala na stol i doslovno se zapalila na svijećama koje su na njemu bile.

Ispod videa je napisala: “Pokušala sam snimiti seksi video za svog dečka, ali situacija je postala prevruća”, pa ćemo, s obzirom na to da se našalila, pretpostaviti da je prošla bez većih ozljeda. Ali, čak i unatoč svojoj nezgodi, zaradila je zanimljiv komentar ispod videa: “Još uvijek je bolja od Miley Cyrus”, iako, naravno, ima i onih koji tvrde da je sve inscenirano.







Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: