U svjetski poznatoj amsterdamskoj "Crvenoj četvrti" nedavno se odigrao zanimljiv performans koji je iznenadio okupljene i počeo da se širi društvenim mrežama.



De Wallen je najpoznatija "crvena četvrt" u Amsterdamu, a riječ je o mreži uličica u kojima se nalaze stotine jednosobnih kabina u kojima rade prostitutke.

Sve je počelo na uobičajen način. Djevojke u izlozima zavodile su prolaznike, pozirale turistima i nudile im seksualne usluge.

Međutim, sve se promijenilo kada je jedna od žena počela divlje da se trese, a isto su počele da rade i ostale žene u izlogu. Okupljeni koji su očekivali striptiz ili plesnu tačku, počeli su da tapšu, a neki su čak i zaplesali.

Kada se "tačka" završila, mnogi su aplaudirali, ali smiješak sa njihovih lica ubrzo je nestao nakon što se na zidu zgrade pojavila poruka: "Svake godine, hiljadama žena obećava se plesna karijera u zapadnoj Evropi. Nažalost, završavaju ovdje".

Mnogi su u tom trenutku bili u šoku jer ih je ova plesna tačka podsjetila na neugodnu istinu iza industrije seksa.







Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: