Jedan od najpoznatijih svjetskih motivacionih govornika Nik Vujičić, koji je rođen bez udova, trenutno se nalazi na azijskoj turneji, a nakon Tajlanda, prije samo osam sati sletio je u Singapur.


On će sutra održati motivacioni govor pred desetine hiljada ljudi, a po slijetanju na aerodrom uputio se ka aqua parku kako bi ispunio svoj san. Zaronio je sa ajkulama!


Čini se da ovaj motivacioni govornik, koji je i najveća uzdanica osoba sa invaliditetom širom svijeta, nema nikakve prepreke da ispuni svaki svoj san.


Iako mnogima zvuči nemoguće, on je odličan plivač, surfuje i roni, a danas je po slijetanju u Singapur otišao korak dalje - zaronio je u akvarijum sa ajkulama.


- Kada se Nik rodio, mislili smo da mu život neće pružiti mnogo i da će uvijek zavisiti od drugih, ali nije tako. Naš najveći strah je nestao, a on je postao nezaustavljiv. On radi stvari koje mi ni sami ne bi mogli ni da zamislimo - rekao je kroz osmijeh Borislav Vujičić, otac Nika Vujičića u ekskluzivnom intervju za "Blic".


Nik, koji je "slavu" stekao zahvaljujući YouTubeu, na kojem ima nekoliko desetina miliona pregleda i kojeg je do sada uživo slušalo blizu pet miliona ljudi, bio je gost u Srbiji 2012. godine.



- U životu sam naučio da ako ne možeš da dobiješ čudo kojem se nadaš, učini da ti to sam budeš drugoj osobi - kaže Nik Vujičić, koji je 13. februara dobio sina.



Nik Vujičić je rođen kao prvo dijete u srpskoj porodici u Brizbejnu, u Australiji. Rođen je sa rijetkim poremećajem tetra-amelia, odnosno bez udova. Ima torzo i malo stopalo na levoj strani pomoću kojeg održava ravnotežu i barata predmetima. Uz pomoć stopala može i da kuca, piše olovkom, kao i da drži predmete između prstiju.








Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: