Amerikanki Barbi Edvards, koja ima 227 kilograma, muškarci plaćaju da na svojoj pozadini drži različite stvari, a u posljednjih pola godine zarađivala je mjesečno nevjerovatnih 4.600 dolara


Amerikanka Barbi Edvards (42), koja tvrdi da ima najveću zadnjicu na svijetu, zaradila je od svoje pozadine nevjerovatnih 28.000 dolara u posljednjih šest mjeseci, što je više od 4.600 dolara mjesečno. Majka troje djece iz Vašingtona svoju zadnjicu koristi kao poslužavnik za hranu i piće, a zaradu dobija od oko 4.000 fanova na internetu koji svakodnevno gledaju njene fotografije.

Barbi, inače socijalni radnik, ima 227 kilograma. Pored toga što mnogo zarađuje, mnogo i troši na hranu kako bi održala kilažu. Ona kaže da, kad je bila mlada, nije bila zadovoljna što je punija i što ima široke kukove, ali prije šest mjeseci je pozvana u noćni klub „Velike lijepe žene“ u Las Vegasu, gdje su skoro sve dame izgledale kao ona.


- Kad sam ušla u klub, bila sam oduševljena. Sve žene su bile ogromne i imale su svoje muške fanove. Prišao mi je lovac na talente i rekao da bih mogla da budem model, pa sam pristala da poziram fotografima. Sada imama hiljade fanova, koji od mene traže da na zadnjici držim razne stvari, od hrane i piće do rekvizita za čišćenje kuće, a neki čak žele da me vide i u donjem vešu - priča Barbi, koja je ušla u proceduru za Ginisovu knjigu rekorda i nada se da će uskoro dobiti i zvaničnu potvrdu da ima najveću zadnjicu na svijetu.

Edvardsova, koja je razvedena, kaže da su muškarci koji plaćaju njene slike različitog profila - od farmera do direktora velikih korporacija. Iako se osjeća seksi, ona ipak priznaje da ima problema s veličinom svoje pozadine.

- Ne mogu normalno da uđem u garderobu u prodavnici da probam stvari, u avionu moram da kupim dva mjesta, na poslu imam posebnu stolicu na kojoj sjedim, a vozim veliki auto karavan jer u ostale ne mogu da stanem - kaže Barbi.

Barbin jelovnik:

Doručak: palačinke, slanina, pahuljice, tost

Užina: čokoladna torta, velika kesa bombona s kikirikijem M&M

Ručak: takosi sa sirom i svim mogućim prelivima, cijela čokoladna torta

Večera: cio pleh domaćih lazanja i hljeb








Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: