Mikrovalna uništava - sve!

Jeste li se ikad zapitali što bi se dogodilo da u mikrovalnu pećnicu stavite lubenicu? Ili žarulju? Ili bocu šampanjca? Pogledajte kako to izgleda na usporenoj snimci i ne zaboravite - ne pokušavajte to kod kuće!

http://image.dnevnik.hr/media/images/644x322/Jan2012/60567453.jpg



Evo kako uništiti stvari na potpuno neobičan način!

U Danskom TV showu Dumt & Farlight gledatelji su ovih dana mogli vidjeti čitav niz besmislenih eksperimenata koji većini ljudi nikada ne bi ni pali na pamet.

http://image.dnevnik.hr/media/images/644x322/Apr2012/60609347.jpg

Dečkima na danskoj televiziji je očito dojadilo da im cijeli život netko govori nemojte ovo, nemojte ono. Pa su odlučili napraviti sve to i još su sve snimili visokobrzinskom super kamerom. A dodatno poseban dojam usporena snimka.

Dečki su tako snimili kako se kosilicom 'uređuje' tepih, vatromet u sobi, eksploziju boce vina u mikrovalnoj pećnici, pucali su u limenku Cole, pilili PET bocu Cole motornom pilom, razbili akvarij kuglom za razbijanje zidova, napunili lubenicu petardama i još puno, puno beskorisnih, ali impresivnih pokusa.



Da li ste ikada popili litar votke za 15 sekundi?! Ni ne pokušavajte…

http://videos.videopress.com/qO9XXjkL/shoenice22-drinks-a-bottle-of-absolut-vodka-in-15-seconds-youtube_dvd.original.jpg

Muškarac pod nadimkom Shoenice22 objavio je na sajtu YouTubeu video na kojem demonstrira "zagarantovano otkazivanje jetre u 15 sekundi". Rekord, zar ne?!

Na snimku se vidi kako mladić u roku od 15 sekundi na eks pije litar Absolut vodka (?!)

Prije nego što je otpočeo ovu "samoubilačku misiju", najprije je uvjerio potencijalne gledaoce u autentičnost svog poduhvata, tako što je prikazao da je flaša votke zapečaćena i da je unutra zaista alkohol, a ne eventualno voda ili nešto drugo.

Da li je istina ili ne i šta se sa njim desilo nakon što je snimio ovo snimio, ostajće misterija, barem do nekon narednog "podviga".








Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: