Vozač, ljubitelj brzine, nije video oštru krivinu na putu iza skretanja, udario je u nasip koji je njegovo vozilo vinuo u nebo, nakon čega je udario u krov jedne, a svoj let završio u krovu druge kuće

>

Potpuno suluda saobraćajna nesreća lansirala je jedan terenac u vazduh prije nego što se zakucao u krov kuće na sjeveroistoku Hjustona, u Teksasu.

Vozač, ljubitelj brzine, nije video oštru krivinu na putu iza skretanja, udario je u nasip koji je njegovo vozilo vinuo u nebo, nakon čega je udario u krov jedne, a svoj let završio u krovu druge kuće.

- U dva sata ujutru me je probudila snažna trijeska, najsnažnija koju sam ikada čula – rekla je Keti Bek, koja živi u kući pored one u koju je džip prvo udario.

Automobil je ostao zaboden u krov, a srećom niko nije bio povrijeđen.

Vozaču, koji je bio pod dejstvom alkohola, život su sačuvali erbegovi, a slao je poruke dok su ga ubacivali u kola Hitne pomoći.

- Nikada ovako nešto nisam video – rekao je pomoćnik zamjenika šerifa okruga u kome se cio slučaj desio.









261857_1111_vampire_BR_300x250
Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: