Uličnim zabavljačima zaista nije lako. Oni po cijele dane, svima naočigled, moraju biti dovoljno inovativni, zanimljivi, zabavni i nadasve talentovani da bi privukli vašu pažnju.



Oni zavise o dobroj volji prolaznika koji ih, zavisno o vlastitom raspoloženju i financijslih mogućnostima, u prolazu nagrade kojom kunom ako su ocjenili da su se ulični zabavljači dovoljno 'potrgali' i zaokupili njihovu pažnju.

No, ne pođe to svima za rukom. Neki su ulični zabavljači toliko nezabavni da ih u prolazu uopšte niti ne primjetimo, dok nas drugi znaju zapanjiti manjkom talenta i konfuznošću svoje izvedbene tačke.

Upravo to naučili smo na primjeru muškarca odjevenog u mornarsko odijelo sa Spiderman maskom koji je fućkao dok je rukama simulirao ispucavanje paukove mreže po uzoru na poznatog strip junaka i njegovog vremešnog prijatelja za kojeg se ne može sa sigurnošću reći što bi trebao predstavljati, a koji je takođe izvodio neke nedefinisane pokrete koji bi se mogli protumačiti kao pokušaji plesa.







-->

261857_1111_vampire_BR_300x250
Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: