Što se dogodi kad novinari upere kamere tamo gdje ne bi trebali u Kini? Otkriju da je svaki kineski vojnik praktički kandidat za zlatnu medalju u sprintu.



Novinarska ekipa CNN-a pokušala je u Šangaju iz automobila snimiti kinesku zgradu, koja je navodno središte kineskog hakerskog sustava. Njihov pokušaj završio je tako da su dvojica kineskih vojnika potrčali za njihovim automobilom i prestigli ga.

Kako je kasnije izvijestio David McKenzie, CNN-ov reporter koji se nalazio u automobilu, kineski vojnici zatražili su od njih snimke, ali se CNN-ova ekipa nije zaustavila, već su se odvezli s mjesta događaja, prenosi CNN.

Objašnjenje kineskih vlasti

McKenzie je rekao i kako su mu kineske vlasti objasnile da je zgrada u pitanju neka vrsta vojne instalacije te da ju je zabranjeno snimati.

Bilo kako bilo, pogledajte video u kojem kineski vojnici bez problema sustižu automobil i tjeraju novinare u pomalo paničan bijeg.










261857_1111_vampire_BR_300x250
Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: