Iako i na samu pomen Sibira nekako se osjeti zima, ipak u najhladnijem dijelu Rusije gdje je temperatura i do minus 40, golišave djevojke na snoubordu jurišaju niz snježne padine.



Rusko zimovalište Šeregeš, koje je pod bijelim pokrivačem najmanje od novembra do maja, postaje sve popularnije u svijetu, a tome su i te kako doprinijele djevojke koje se ne boje zime i žele da malo "nabace boje".

I dok muškarci, uglavnom zakopčani do nosa i sa nekoliko slojeva debele garderobe na sebi pijuckaju kuvano vino, dame u toplesu jure niz snježne padine. Pored velike količine adrenalina, samo jedno spuštanje je dovoljno da koža dobije onu lijepu bronzanu boju i to je jedan od glavnih motiva djevojaka da "bordaju" skoro pa gole.

Kako se bliži proljeće ovakvih dama je u Šeregešu sve više. Pogledajte kako su se sunčale i skoro pa gole padale u snijeg u decembru prošle godine.









261857_1111_vampire_BR_300x250
Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: