Da je u Rusiji sve baš sve naopako, da je sistem vrijednosti potpuno “pomaknut” i da vrijede drugačija pravila i metode od uobičajenih po mnogim pitanjima, svjedoči i ovaj video koji je na YouTube postavio najvjerojatnije “ponosni otac”. Naime, nakon što je svijet obišao video uradak dječaka koji je ocu bez znanja uzeo Infiniti i provozao se s prijateljem , ovaj pokazuje 8-godišnju djevojčicu za upravljačem Audija koja u redovnom saobraćaju vozi autocestom brzinom od 100 km/h pod paskom oca i majke! Da stvar bude gora, uvjeti na cesti okovanoj snijegom i ledom daleko su od idealnih.



No, ova riskantna porodična snježna vožnja nije prošla neopaženo i bez osude, a zahvaljujući brojnim ruskim web portalima i blogovima vlasti i socijalna služba došli su do počinitelja i već pokrenuli akciju sankcioniranja neodgovornih roditelja. Protiv roditelja E.M. i D.M. već je podignuto nekoliko optužnica pred sudom u St. Peterburgu. Na kraju, ipak treba spomenuti kako ova 8-godišnja djevojčica vozi puno bolje od mnogih talenata koje smo imali priliku vidjeti na raznim video uratcima koji dolaze iz Rusije.









261857_1111_vampire_BR_300x250
Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: